Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

 


Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

O Δικέφαλος έχει λοκάρει τις επιλογές του για τη θέση του παρτενέρ του Ίγκασον (ανεξάρτητα με το αν θα αποχωρήσει), με τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων να προσπαθούν να πείσουν και τους δύο παίκτες, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση

Ο λόγος για τους Γκίντερ και Μαγγαλάν. Αμφότεροι έχουν πλούσια καριέρα, με τον πρώτο να προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντόρμουντ και τον δεύτερο να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά στη Μπόκα της Αργεντινής.


Συγκεκριμένα ο Γερμανός σέντερ μπακ έκανε καριέρα στα γήπεδα της Ιταλίας αγωνιζόμενος στις Τζένοα, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια, ενώ ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός κατάφερε μετά από χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της χώρας του να πάρει μεγάλη μεταγραφή στον Αίαντα. Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Άγιαξ, με τους Ολλανδούς να τον παραχωρούν δανεικό σε διάφορες ομάδες όπως η Αλαβές, ή Κροτόνε και η Άντερλεχτ, ενώ από τον περασμένο Γενάρη ανήκει στην Έλτσε.


Ο Γκίντερ ανήκει στο ίδιο γραφείο στο οποίο ανήκει και ο Νάραι, με τον ατζέντη του να τον έχει προτείνει εδώ και καιρο στον ΠΑΟΚ, με το όνομά του να εξετάζεται και τελικά να προκρίνεται από τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Από την άλλη το όνομα του Μαγγαλάν ήρθε στην επικαιρότητα του Δικεφάλου την τελευταία εβδομάδα, με την Πούμας να διεκδικεί επίσης τον παίκτη.


Ωστόσο οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι οι μοναδικοί στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του PAOK Mercato, είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται πιο αυτή τη στιγμή στο να ντυθούν στα ασπρόμαυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

  Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.