Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σεφέροβιτς προ των πυλών!

 

Στο πρόσωπο του Eλβετού φαίνεται πως βρήκε ο ΠΑΟΚ τον εκλεκτό του για τη θέση του φορ.


Ο Δικέφαλος αναζητούσε εδώ και καιρό τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης, με τον Χάρις Σεφέροβιτς να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην κούρσα των πιθανών λύσεων.


Το θέμα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να είναι αυτός ο οποίος έφερε τον 31χρονο επιθετικό στη Μπενφίκα το 2017.


Για τον Σεφέροβιτς δε χρειάζονται πολλές συστάσεις καθώς αποτελεί τον βασικό επιθετικό της Εθνικής Ελβετίας. Στο πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γαλατασαράι μετρώντας 2 γκολ σε 13 ολιγόλεπτες ωστόσο συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη η Θέλτα τον έφερε στην Ισπανία.


Κατά το παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Φιορεντίνα, Ρεάλ Σοσιέδαδ, Αίντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα, ενώ έχει τιμήσει το εθνόσημο της χώρας του 93 φορές.


Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την επίθεση του ΠΑΟΚ. Παράλληλα οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και με άλλον παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά όπως φαίνεται ο Ελβετός διεθνής θα είναι αυτός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

  Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.