Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για τα χαφ

 

Το <<PM>> έχοντας εντάξει στις τάξεις του νέα δημοσιογραφική ομάδα, επιστρέφει με είδηση μεγατόνων, αποκαλύπτοντας το όνομα του χφ που παίζει πρώτο αυτή τη στιγμή στις λίστες του μεταγραφικού επιτελείου του ΠΑΟΚ.  


Ο λόγος για τον Σέρβο  Ούρος Ρασιτς που μόνο άγνωστος δεν είναι στον Ζοσέ Μποτο. Ο 25χρονος αμυντικός μεσος ανήκει στη Βαλένθια, ωστόσο την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μπράγκα. Μάλιστα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ιβηρική χώρα φορώντας τη φανέλα της Φαμαλικάο, όταν και μπήκε για πρώτη φορά στα μπλοκάκια του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.


Ο ύψους 1,93 κεντρικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, παίρνοντας το 2018 μεταγραφή στη Βαλένθια. Στις ''νυχτερίδες'' παρά το γεγονός πως πήρε ανα τακτά χρονικά διαστήματα χρόνο συμμετοχής δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να αλλάζει συχνά ποδοσφαιρική στέγη με τη μορφή του δανεισμού.


Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπράγκα, σημειώνοντας παράλληλα και 4 γκολ. Η πορτογαλική ομάδα είχε ρήτρα αγοράς, όμως απ' ότι φαίνεται δε θα την ενεργοποιήσει, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ να τον εντάξει στις τάξεις της.


Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK Mercato, η πρώτη επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχει ήδη γίνει και φαίνεται πως υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Η πρόταση αφορά το δανεισμό του παίκτη σε πρώτο χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ρήτρα αγοράς.


Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης είναι μέλος της Εθνικής Σερβίας, έχοντας φορέσει 11 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ βρέθηκε και στο πλάι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αποστολή της χώρας του και στο τελευταίο Μουντιάλ.


Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Ούρος Ράσιτς:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

  Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.