Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο όνομα από τη λίστα του...


Και το όνομα αυτού Γιανίς Χαμάς. Ο 22χρόνος Γαλλοαλγερινός της Μποαβίστα έχει όλο το πακέτο των στοιχείων που αναζητά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή των ασπρόμαυρων να τρέχει άμεσα την υπόθεση.


Συγκεκριμένα ο άσος την πορτογαλικής ομάδας θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες του εγχώριου Πρωταθλήματος, με ομάδες από την Τουρκία αλλά και τη Γαλλία να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωσή του. 


Ο Χαμάς προέρχεται από τις ακαδημίες τις Νις, ενώ το 2020 η Μποαβίστα προχώρησε στην αγορά του έναντι του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ. Εκτοτε ο αριστερός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε δύο γεμάτες χρονιές με τους ασπρόμαυρους. Συγκεκριμένα τη φετινή χρονιά κατέγραψε 31 συμμετοχές έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ.


Ο παίκτης διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές και συγκεκριμένα για την τεχνική και την ταχύτητά του, ενώ μπορεί μια την ίδια ευκολία να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πολύ σταθερός και στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του PM ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση 2,5 εκατομμυρίων για την αγορά των δικαιωμάτων του με την Μποαβίστα να μην είναι αρνητική σε μία πιθανή πρόταση τέτοιου ύψους

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την καριέρα του:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

  Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.