Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

NEA ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Φέρρο

Σε μεταγραφικό πυρετό φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού μετά την αποκάλυψη για τον Γιανίς Χαμάς που αποτελεί το νο.1 στόχο για τα αριστερό άκρο της άμυνας, το PM φέρνει στο φως και το όνομα του βασικού στόχου για το κέντρο της άμυνας.



Ο Δικέφαλος παρά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Νέσμπεργκ της Βαλερέγκα, δε θα σταματήσει εκεί την προσπάθειά του για ενίσχυση στα κεντρικά μπακ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του PM, ο Ζοσέ Μπότο κοιτάει σε γνωστά λημέρια, καθώς έχει κάνει ήδη κρούση για να φέρει ένα δικό του παιδί στους ασπρόμαυρους. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει κινήσει ήδη της διαδικασίες για τον 25χρονο Πορτογάλο Φρανσίσκο Ρέις Φερρέιρα ή εν συντομία Φέρρο.


Ο ύψος 1.91 κεντρικός αμυντικός αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Μπενφίκα, έχοντας περάσει από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου της Λισαβώνας. Το 2018 προήχθη στην πρώτη ομάδα των αετών πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας της Μπενφίκα, καταγράφοντας 40 συμμετοχές έχοντας 3.427 αγωνιστικά λεπτά.


Σταδιακά ωστόσο και έπειτα από την απομάκρυνση του Ρουί Βιτόρια από τον πάγκο, έχασε σταδιακά τη θέση του από την αρχική ενδεκάδα των αετών της Λισαβώνας. Μάλιστα το χειμώνα του 2021 μεταγράφηκε σαν δανεικός στη Βαλένθια, χωρίς ωστόσο να βρει ούτε εκεί θέση βασικού.


Η επιστροφή του το καλοκαίρι του 2021 στο Ντα Λουζ δεν ήταν αυτή που περίμενε και έτσι στη μεταγραφική περίοδο των Χριστουγέννων δοκίμασε την τύχη του στην Κροατία και συγκεκριμένα στη Χάιντουκ Σπλιτ, πραγματοποιώντας συνολικά 14 εμφανίσεις, όλες σαν βασικός.


Πλέον, ο Φέρρο έχει μπει για τα καλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελέσει και την πρώτη επίσημη κίνηση του Δικέφαλου στην αγορά, καθώς η περίπτωσή του είναι πολύ προχωρημένη.


Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την καριέρα του Φέρρο:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ μπακ!

  Ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.